Uitgebreid Zoeken
Zoek in titel en omschrijving
 
 

Mooie goedkope damesfiets

Advertenties van Google
 
 
Plaatsingsdatum: 27-11-2015
Mooie goedkope damesfiets
Tweet deze advertentie

Mooie goedkope damesfiets

638 keer bekeken

prijs: € 349,00
Adverteerder
Naam:
Maaike
Woonplaats:
Utrecht, UT
Meer advertenties van deze adverteerder
http://www.bikestunters.nl/..
Beschrijving: Iedere moeder zegt het; fietsen met een extra passagier kan soms best lastig zijn. Gelukkig biedt de moederfiets uitkomst. Hiermee kun je heel gemakkelijk en veilig je kinderen op de fiets meenemen. Het is een handige en stevige fiets die net even wat meer mogelijkheden en ruimte biedt. Hierdoor zijn moederfietsen echte musthaves voor alle mama’s. Benieuwd naar ons aanbod? Neem dan een kijkje in ons assortiment moederfietsen en laat je verrassen.
Een moederfiets heeft net even wat meer ruimte dan een normale fiets. Zo beschikt deze fiets over een breed stuur, een langere bagagedrager en een lagere instap. Op de bagagedrager of aan het stuur kun je gemakkelijk een kinderzitje installeren, zonder dat je er tegenaan stoot. Verder kun je ook gemakkelijk boodschapjes meenemen op de moederfiets. Dankzij de dubbele standaard en de stuurvergrendelaar kun je je kind(eren) heel veilig van de fiets aftillen.
Bikestunters beschikt over verschillende kleuren en modellen moederfietsen. Kies je favoriete kleur en model en bestel snel een moederfiets bij ons. Het bestellen van een fiets werkt heel eenvoudig bij Bikestunters. Door op de button ‘bestellen’ te klikken wordt je fiets in het winkelwagentje geplaatst. Reken je bestelling vervolgens af met je creditcard, via iDeal of Paypal.
Wij hechten een grote waarde aan het leveren van een goede service. Om deze reden hoef je bij ons geen extra verzendkosten te betalen. Verder leveren wij je nieuwe fiets binnen 1 tot 2 werkdagen bij je thuis. Ontdek zelf hoe gemakkelijk het nu wordt om een fietsritje met boodschappen en kinderen te maken en bestel een moederfiets.


 
 

Meer advertenties uit Damesfietsen

Fiets kopen Hulst
Hulst kent u wellicht wel, maar kent ...
Prijs: n.v.t.
Giant Chil CS3
Wegens verhuizing heb ik een fiets in...
Prijs:
€ 350,00